Konseptit

Royal Grill

Festarit, ystävät, loistofiilis ja hyvä ruoka! Royal Grill on festariruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyvät kuninkaalliset makkaraperunat sekä mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla: liha, kana ja vege. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää Royal Grillin kaikkia herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!

Menu

Makkaraperunat G, L
Kebabsetti G, L
Kanakebabsetti G, L
Seitansetti V, L
Specialsetti L, saatavilla G

Burger Beast

Maukkaita artesaaniburgereita ihanilla täytteillä. Kuohkean perunabriossin sisällä nauta- tai vegepihvi sekä maukkaat kastikkeet ja tietenkin tuoreet kasvikset. Nam!

Menu

Juustoburger VL, saatavilla G, L
Chiliburger VL, saatavilla G, L
BBQ-pekoniburger VL, saatavilla G, L
Vegeburger VL, saatavilla G, L

Pom pom

Tervetuloa herkkusuut! Nämä ranskalaiset eivät ole vain perunoita – ne ovat makumatka herkullisuuden ytimeen. Tule nauttimaan rapsakoista ja mehevistä perunoista, jotka valmistetaan intohimolla laadukkaista raaka-aineista. Tarjoilemme Dutch fries -annoksia suussa sulavien kastikkeiden kera.

 

Menu tulossa myöhemmin

Burger Supreme

Burger Supremesta saat käsityönä valmistettuja herkkuburgereita, jotka saavat makunystyräsi tanssimaan riemusta. Salaisuus piilee herkullisessa perunabriossissamme, joka kätkee sisäänsä mehukkaan naudanliha- tai kasvispihvin, täydellisesti tasapainotetut kastikkeet ja tietysti tuoreet kasvikset. Makuhermojasi hellivät yhdistelmät jättävät unohtumattoman vaikutuksen!

Menu

Juustoburger VL, saatavilla G, L
Chiliburger VL, saatavilla G, L
BBQ-pekoniburger VL, saatavilla G, L
Vegeburger VL, saatavilla G, L v

Street Pitas

Street foodia välimerellisellä tuulahduksella! Pienleipomon artesaanipitoja täytettynä kebabilla, kanakebabilla, seitankebabilla tai falafelilla. Raikkaat ja tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet. Annokset saatavilla myös salaatteina.

Menu

Lihakebab L, saatavilla G, M
Kanakebab L, saatavilla G, M
Falafel L, saatavilla G, M, V
Seitankebab L, saatavilla M, V

El Mexican

Meksikolaisia makuja burritoina ja nachoina! Suussa sulavat burritot valitsemallasi täytteellä: Citrus Chicken, Chipotle Beef tai Picante Beanit. Vaihtoehtoisesti tarjolla rouskuvia nacholautasia lihalla, kanalla tai beanitilla. Nachot tarjoillaan guacamolen, salsan ja juustokastikkeen kera.

Menu

Citrus Chicken VL
Chipotle Beef VL
Picante Beanit VL, saatavilla V
Nachot: jauheliha (VL, G), kana (VL, G)
Nachot & Salsa (sis. juustokastike)
Burritos & Nachos

Kariniemen KotSpot

Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kanavaanari tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia hampurilaisina, salaatteina ja combolautasina. Hampurilaisia originaalisti tai mausteisemmin, kevyt kanasalaatti ja itselle tai jaettavaksi tarkoitetut Fried Chicken Plate ja Double Chicken Box.

Menu

Original Chicken Burger VL, G, L
Spicy Chicken Burger VL, saatavilla G, L
Fresh Chicken Salad G, M
Fried Chicken Plate G, M
Double Chicken Box G, M

Butcher’s Hot Dogs

New Yorkin katukeittiöistä inspiroituneita gourmethodareita. Vuosien saatossa hioutunut menu tuo valikoimaan erilaisia tuunattuja ”kuumia koiria”. Premiumhodarit pehmeällä sämpylällä, lihaisalla HK-Aitonakilla, porsaankyljellä tai vegepulledilla lisukkeiden kera. Uutuutena kasvisvaihtoehto Original Veggie.

Menu

Original L, M
Meat House L, M
Big Bacon L, M
Butcher L, M
Original Veggie L, M, V

Ota yhteyttä